1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. kosmeettiset tuotteet

Tangohuulet ovat intohimon punaiset

Naisten muotia Tangomarkkinoilla on rimpsumekko ja toppi sekä varmuudeksi iltaa varten villatakki. Mutta miten on kasvojen laita? Millainen on trendikäs tangomeikki?

kosmeettiset tuotteet

Minkälaisen täytyisi olla tangomeikin, että kasvot jäisivät mieleen ja vetoaisivat. Riittääkö pilke silmäkulmassa ja tangonpunaiset huulet ? Anna -teltalla Tangokadulla jaetaan meikkivihjeitä yleisölle ja meikataankin halukkaita.

Anne-Mari Patoranta puuhaa teltalla meikkisivetimen varressa. Hän painottaa hyvän pohjustuksen olevan kestävän juhlameikin pohja:

-Meikkivoide kannattaa kiinnittää puuterilla ja vedenkestävä ripsiväri on monen juhlan pelastus. Glittereitä kannattaa välttää, sillä ne kuluvat helposti pois.

Sade ja tanssijan hiki koettelevat meikkiä niin, että sitä on hyvä lisäillä juhlien kuluessa.

Tangonpunaiset huulet ovat kirkkaat ja näyttävät. Neutraalit sävyt kuitenkin vetoavat suomalasiin naisiin paremmin. Jos huulet ovat neutraalit, voi meikissä panostaa vahvaan silmämeikkiin.

-Kannattaa kuitenkin valita vain joko huulet tai silmät korostamisen kohteeksi. Jos molemmissa on runsaasti väriä, meikistä tulee liian villi, Patoranta muistuttaa.

Lähteet: YLE Pohjanmaa

Lue seuraavaksi