Merisalo: "Kataja peittelee suhteitaan kohuliikemiehiin"

Nova Groupin toimitusjohtaja Arto Merisalon mukaan Sampsa Kataja ei vaivaudu kertomaan tosiasioita omasta tilanteestaan. Kataja kiistää Merisalon väitteet jyrkästi.

Sampsa Kataja
Grafiikka
YLE Uutiset Grafiikka

Ilta-Sanomien haastattelema Nova Groupin toimitusjohtaja Arto Merisalo väittää, että Kevan hallituksen puheenjohtaja, kansanedustaja Sampsa Kataja (kok.) yrittäisi peitellä suhteitaan kohuliikemiehiin. Kataja on sanonut, ettei hän ole koskaan tavannut Novan Groupin johtajistoa, eikä tiennyt Nova Groupin osallistuneen vaalirahoitukseensa. Merisalon mukaan hän kuitenkin tapasi Katajan ravintolassa huhtikuussa 2007. Hänen mukaansa Kataja kiitteli tuolloin saamastaan vaalituesta.

- Tuntuu kummalliselta katsoa, kun Kataja soimaa Kauppista julkisuudessa, eikä vaivaudu kertomaan tosiasioita omasta tilanteestaan, Merisalo kummastelee Ilta-Sanomissa.

Kataja kiistää Merisalon väitteen jyrkästi.

- En muista tällaista tapaamista ollenkaan. (Tokmannin Kyösti) Kakkosta olisinkin voinut käydä kiittämässä, mutta en Merisaloa, koska häntä en tuolloin tuntenut. Jos hän on ollut paikalla porukassa, jossa on ollut Kakkonen, on voinut mennä kiitokset sekaisin, Kataja sanoo Ilta-Sanomille.

Lähteet: YLE Satakunta