1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. melonta

Hiisi vie melojia elokuussa

Yhdeksättä kertaa järjestettävä Hiisi vieköön –melontatapahtuma kokoaa melonnan ystäviä yhteen elokuun alussa. Janakkalan ja Hämeenlinnan vesillä järjestettävästä tapahtumasta löytyy reittejä niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin melojille.

Viime vuonna Hiisi Vieköön veti runsaasti melojia. Kuva: Heikki Horila

Elokuun 7.-8. järjestettävien melontojen tapahtumakeskus on Janakkalan Leppäkoskella, jonka uimaranta toimii reittien lähtö- ja maalipaikkoina. Tapahtuma on myös muuttunut kaksipäiväiseksi aikaisemman kolmen sijasta.

Kaiken kansan tapahtumana itseään mainostava Hiisi vieköön tapahtuma tarjoaa hankkeen puuhamiehen Heikki Horilan mukaan monipuoliset ja turvalliset melontamahdollisuudet kauniissa järvi- ja jokimaisemissa. Tapahtuma sisältää neljä eri reittiä. Mukaan voi lähteä vain yhdelle reittiosuudelle tai meloa perjantai-illasta lauantai-iltapäivään.

Sitovat ilmoittautumiset melontatapahtumaan tulee tehdä 4.8.2009 mennessä. Ilmoittautuminen on helpoin tehdä internetin kautta sähköisellä ilmoittautumislomakeella, osoitteessa www.hehkua.fi (siirryt toiseen palveluun)