Kalli tahtoo pelastaa keskustan julkiselta keskustelulta

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Timo Kalli toivoo, että puolueen asioita puitaisiin mieluummin sisäisesti kuin lehtien palstoilla. Kallin mielestä vaalirahakeskustelu pyörii keskustan ympärillä siksi, että keskustalaiset arvioivat toisiaan julkisesti.

talous
Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Timo Kalli
YLE / Seppo Sarkkinen

Kalli haluaisi järjestää sisäisiä tapaamisia, jossa ongelmia käytäisiin läpi.

- Luontevaa olisi, että jos joku haluaa arvostella puoluesihteeri Jarmo Korhosta, ottaisi yhteyttä minuun ja voisimme käydä kolmistaan kehityskeskustelun, Kalli esittää.

Kalli on tullut siihen tulokseen, että vaalirahakeskustelun jatkuminen ja keskittyminen juuri keskustapuolueeseen on keskustalaisten oma vika.

- Me käymme julkisesti avointa keskustelua, jossa arvioimme toinen toistamme. Sen tähden esitin tämän toiveen, että keskustelu käytäisiin jatkossa omien seinien sisällä, Kalli sanoi radiouutisten Ykkösaamussa.

Keskustan pää-äänenkannattajan Suomenmaan haastattelussa Timo Kalli on erityisen pahoillaan nimettömänä puolueen asioita kommentoivista keskustalaisista. Toisaalta hän toivoo myös, että nimellään kommentoivat keskittyisivät enemmän "rakentamaan kuin hajottamaan".

Lähteet: YLE Uutiset

Uusimmat uutiset puhelimeesi

Lataa Yle.fi-sovellus