1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Sonisphere

Järjestäjä suitsuttaa Poria festivaalikaupunkina

Markkinointipäällikkö Burt McRoy haluaisi nähdä Sonisphere-festivaalin Porissa myös jatkossa. McRoyn mukaan Porilla on todella hyvät mahdollisuudet isännöidä festivaalia myös ensi vuonna.

Sonisphere
YLE / Tapio Pukkila

Metallimusiikkifestivaali Sonisphere valloitti Porin lauantaina. Tapahtumajärjestäjä AEG Live:n puolella tapahtumaan oltiin erittäin tyytyväisiä. Markkinointipäällikkö Burt McRoy:n mukaan odotukset täyttyivät, konsertit olivat fantastisia ja sääkin pysytteli pääosin poutaisena.

Festivaalin musiikillinen anti sai McRoyn mukaan vain positiivista palautetta.

- Tapahtumassa nähtiin hyvä yhdistelmä suomalaisia ja ulkomaalaisia esiintyjiä. Metallica oli fantastinen, Linkin Park oli todella hyvä, pidin paljon myös suomalaisista bändeistä, joiden en ollut ennen nähnyt esiintyvän .Positiivisinta festivaaleilla oli asenne ja se, että Porissa pystyy järjestämään jotain noin isoa, vieläpä kahtena viikonloppuna peräkkäin, summaa McRoy.

Kirjurinluodon alue soveltuu McRoyn mukaan todella hyvin suurtapahtumien järjestämiseen.

- Eniten hämmästelen sitä, että alue ei muuttunut mutaiseksi, vaikka viikolla satoi runsaasti.

McRoy ei löytänyt Porin Sonisphere-festivaalista mitään negatiivista sanottavaa. Yleisön palautteeseen mm. pitkistä jonoista hän vastaa kertomalla, että ensimmäisestä kerrasta otetaan oppia ja toisella kerralla yritetään toimia paremmin.

Sonisphere-festivaalin tulevaisuudesta päätetään tämän vuoden loppuun mennessä.

Lähteet: YLE Satakunta

Lue seuraavaksi