1. yle.fi
  2. Uutiset

Uudesta Vareksesta vauhtia uuteen elokuvavuoteen

Ennätyksellisiin katsojalukuihin yltänyt elokuvavuosi 2010 saa ennusteiden mukaan ainakin kotimaisen elokuvan osalta vauhdikkaan jatkon, kun uusin Vares-elokuva alkaa pyöriä elokuvateattereissa. Jo tämänpäiväiseen elokuvan maailman ensi-iltaan Turku-halliin odotetaan kuusituhatpäistä yleisöä.

kulttuuri
Anu Sinisalo ja Antti Reini Vares-elokuvan kohtauksessa. Sinisalon roolihahmo on työntänyt sormen miehen alahuulta vasten.
Viime vuosi jää historiaan kotimaisen elokuvan menestysvuotena - kahden miljoonan katsojan ennätysraja rikkoutui jouluna. Myös tästä vuodesta odotetaan paljon. Ensimmäisenä kotimaisena elokuvana ensi-iltaan ehti uusin Vares, Pahan suudelma.

Uusin Vares-elokuva on nimeltään Pahan suudelma. Loppiaisena elokuvateattereihin tulevan filmin pääosassa on Antti Reini, joka otti tehtävän vastaan lukematta yhtään Reijo Mäen Vares-kirjaa tai näkemättä aiempia Vares-elokuvia.

Uusi Vares tarjoaa myös naisnäyttelijöille kiinnostavia rooleja. Elokuvan ohjannut suomenruotsalainen Anders Engström on sitä mieltä, että nyt suomalainenkin rikoselokuva on valmis Eurooppaan vietäväksi.

Lähteet: YLE Uutiset

Lue seuraavaksi