Champs-Elise avautuu Porissa

Porin Karjarannassa avataan lauantaina Elise-galleriassa kolmen naistaiteilijan yhteisnäyttely. Helena Laineen, Nina Pörnin ja Hannele Forssell-Rajalan näyttelyn leikittelevänä nimenä on Champs-Elise.

näyttelyt
Osa Champs-Elise -näyttelyn julisteesta.
YLE

Karjarannan Galleria Elisen uuden näyttelyn avenuella voi kuljeskella ja katsella kaupungin valoja, istahtaa lyhdyn alle tai katukahvilaan ja katsoa Boutiquesta saapuvia naisia.

80 neliömetrin suuruinen galleria muodostaa uudessa näyttelyssä kokonaistilateoksen. Helena Laineen, Nina Pörnin ja Hannele Forssell-Rajalan yhteisnäyttely lupaakin, että näyttelyssä voi olla myös itse osa taideteosta, rentoutua, antaa Edith Piafin ja pariisilaishaitarin viedä maailmoihin, joita Porissa ei voi kokea kuin Galleria Elisessä, Champs-Elisellä.

Näyttely Champs-Elise on avoinna 8.1.- 13.2.2011.

Luvassa tasokasta ja yllättävää taidetta

Elise-gallerian omistaja Merja Heljakka kertoo, että näyttelytila otettiin Karjarannassa käyttöön viime syksynä hyvällä menestyksellä. Myös alkanut näyttelyvuosi lupailee monipuolista näyttelykautta. Champs-Eliseen jälkeen on luvassa keväällä mm. Mikko Lagerstedtin Valokuvia-näyttely sekä Kankaanpään Taidekoulun päättönäyttelytyö.

Heljakka sanoo, että Galleria Elisen tarkoituksena on tuoda tasokasta, mutta yllätyksellistäkin ja monenlaisia näkölumia tarjoavaa taidetta. Heljakka sanoo toiveikkaana, että näyttelyssä tullaan myös pitkin matkaa näkemään porilaislähtöisten taiteilijoiden näyttelyjä.

Lähteet: YLE Satakunta