1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. viihde

Samettiääniselle kodittomalle satelee työtarjouksia Yhdysvalloissa

YouTube-hitiksi nousseelle samettiääniselle kodittomalle miehelle satelee työtarjouksia Yhdysvalloissa. Ted Williams on verrannut yllätyssuosiotaan Susan Boyleen ja Justin Bieberiin.

viihde
Ted Williams haastateltavana studiossa.
Ted Williams haastateltavana studiossa.Reuters

Tien varressa Clevelandissa kerjäävän Ted Williamsin matala, sointuva ääni herätti Dispatch -verkkolehden videotoimittajan huomion. Williamsin haastattelu julkaistiin YouTubessa, ja sillä oli torstaina jo yli yhdeksän miljoonaa katsojaa.

NBA-koripalloliigaan kuuluva Cleveland Cavaliers on tarjonnut Williamsille töitä, samoin NFL:n filmiyhtiö. Williams vertasi suosiotaan teinilaulaja Justin Bieberiin ja skotlantilaiseen laulajasensaatioon Susan Boyleen.

- Tämä on käsittämätöntä. Jumala antoi minulle miljoonan dollarin äänen, ja toivottavasti voin nyt tehdä sille oikeutta, William sanoi torstaina.

Yhdeksän lapsen isä Williams on kärsinyt alkoholi- ja huumeriippuvuudesta. Hänen historiaansa kuuluu useita pidätyksiä ja vankilatuomioita. Haastatteluissa Williams on kertonut olleensa yli kaksi vuotta kuivilla. Hän on tähän asti asunut teltassa huoltoaseman läheisyydessä.

- Paholainen vei minut helvettiin ja takaisin, Williams kommentoi WNCI-radiokanavan haastattelussa.

Lähteet: AP, YLE Uutiset

Lue seuraavaksi