1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Eväsreppu

Eväsreppu: Chili-broilerihöystö

Chili antaa mukavaa potkua miedin makuiseen broileriin. Tulisen chilin käsittelyssä kannattaa olla varovainen.

Eväsreppu
Chili-broilerihöystö
YLE
  • 500 g maustamatonta broileria suikaleina
  • 1 sipuli
  • 1 punainen paprika
  • 1 keltainen paprika
  • 3 dl savujuustolla maustettua kermaa
  • 1-2 chilipalkoa
  • 2 tl pippuritahnaa
  • 2 rkl soijakastiketta

Ruskista broileri padassa. Lisää pilkotut kasvikset ja hieman suolaa. Mausta pippuritahnalla ja soijalla ja anna kypsyä muutaman minuutin ajan. Lisää juustokerma ja anna kiehahtaa noin kymmenen minuutin ajan. Lisää tarvittaessa suolaa.

Lue seuraavaksi