Kännykkäkuvakilpailu ympäristökunnissa

Turku 2011 – Euroopan Kulttuuripääkaupunki aloittaa kännykkäkuvakilpailun Turkua ympäröivissä kaupungeissa ja kunnissa. Osallistujat voivat lähettää kilpailuaikana ottamansa kuvat multimediaviestinä kulttuuripääkaupungin www-sivustolle.

Euroopan kulttuuripääkaupunki

Kuvat ja kuvanottotiedot lähetetään numeroon 040 371 2997 1-2 viestinä kännykkämallista riippuen ja ne ilmestyvät viimeistään maanantain 17.1. aikana www.turku2011-sivulle (siirryt toiseen palveluun). Kuvia voi äänestää verkossa viikon ajan. Voittajat valitaan äänestystulosten sekä tuomariston päätöksen perusteella.

Kilpailun aiheena on oman kylän, kunnan ja kaupungin kulttuuri. Aiheena voi taiteen lisäksi olla moni arkiseltakin näyttävä asia lumiukosta neonvaloihin.

Kilpailuun voivat osallistua Naantalin, Raision, Mynämäen, Maskun, Nousiaisten, Ruskon, Liedon, Kaarinan, Paimion, Sauvon, Länsi-Turunmaan ja Kemiönsaaren asukkaat.

Kilpailussa palkitaan 3–5 kuvaa kulttuuripääkaupunkivuoden tapahtumalipuilla.

Kilpailuun osallistuneita muistutetaan kuvaamiseen liittyvistä tekijänoikeuksista: jos kuvassa esiintyy tunnistettava henkilö, on kuvaajalla oltava lupa hänen kuvaamiseen ja kuvan siirtämiseen verkkopalveluun. Alaikäisen henkilön kohdalla lupa on kysyttävä huoltajalta.

Lähteet: YLE Turku