1. yle.fi
  2. Uutiset

Etta sopi valmentajastaan

Oululainen lentopalloseura Etta on sopinut Olli Kuoksan kanssa kolmen vuoden valmentajuudesta. Etta saa viikolla vastaansa Saimaan Volleyn ja Team Lakkapään.

Lentopalloseura etta
Team Lakkapää kapteeni Kalle Määttä lentopallo
YLE / Maija-Liisa Juntti

Lentopalloseura ETTA ry ja Olli Kuoksa ovat sopineet valmentajasopimuksen jatkamisesta myös jatkossa. Etta tekee pitkän tähtäyksen ohjelmointia toiminnan kehittämiseksi, jonka yksi toimenpide on nyt tehty valmentajasopimus Olli Kuoksan kanssa. Sopimus on kolmivuotinen.

Vieraita urheilutaloon

Lauantaina 15.1. klo 17.00 vieraaksi tulee Saimaa Volley, joka aloitti sarjan hyvinkin takellellen mutta on viime peleissä osoittautunut erittäin vaaralliseksi joukkueeksi. Se on riistänyt sarjapisteen kärkijoukkue Lakkapäältä, kaksi pistettä Ettalta ja kolme pistettä Isku Volleyltä

Etta hävisi maanantaina Savonlinnassa tälle Pieksämäen, Savonlinnan, Varkauden ja Mikkelin yhteisesti tekemälle joukkueelle tiukan viiden erän kamppailun.

Etta - Lakkapää keskiviikkona

Sarjanousija Etta on haastanut sarjan kärkijoukkueet. Lakkapää on kuitenkin pitänyt tilinsä Ettan kanssa puhtaana. Etta on voittanut kahdessa joukkueitten välisissä otteluissa molemmissa yhden erän. Sarjapisteet ovat sitten olleet Lakkapään.

Lähteet: YLE Oulu

Lue seuraavaksi