Cocks iskukykyisenä Dickenin kimppuun

Illan ainoassa käsipallon SM – liigakamppailussa kohtaavat kotijoukkue sarjakakkonen Riihimäen Cocks ja vierailija, sarjassa toiseksi viimeisenä oleva Dicken Helsingistä.

Riihimäen Cocks

Riihimäen Cocks pelasi viikonloppuna kaksi Baltian – liigan ottelua ja tänään on jo edessä kotoista SM - liigaa, kun Dicken Helsingistä saapuu vastustajaksi Riihimäen Urheilutalolle. Viikonlopun pelit ovat melko lähellä, mutta illan liigakamppailu ei kuitenkaan tule liian nopeasti vastaan.

– Joukkue on palautunut viikonlopun rasituksista hyvin, joten sen suhteen ei ole murheita. Pientä päänvaivaa aiheuttavat joukkueen pienet kolhut sekä runkopelaaja Teemu Tammisen loukkaantuminen. Todennäköisesti ”Temen” nilkkavamma pitää hänet poissa peleistä koko loppukauden, harmittelee Cocksin päävalmentaja Raivo Laast.

Cocks ja Dicken ovat kohdanneet tällä kaudella kertaalleen marraskuussa ja tuolloin Cocks oli Helsingissä niukasti kahden maalin verran parempi. Tuosta pelistä on kuitenkin jo niin paljon aikaa, ettei joukkueiden voimasuhteista sen perusteella voi sanoa juuri mitään.

– Me olemme valmiit illan otteluun ja tänään mennään täysillä. Joukkueena pelaamme omaa peliä, eikä esim. vieraiden maalitykki Timmy Thorille aseteta päällystakkia. Tarvittavat taktiset muutokset tapahtuvat sitten pelin edetessä.

Kolhuista huolimatta Raivo Laast tyrmää joukkueensa olevan siipirikkoinen.

– Meillä on hyvä joukkue kasassa ja illan otteluun menemme luottavaisina. Joukkue näyttää varmasti parastaan.

Lähteet: YLE Häme