1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Ylen aamu

Jälkiviisaat: Kiusaaminen Suomen Pankissa ja puheet kokovartaloministeristä

Jälkiviisaat keskustelivat Aamu-tv:ssä finanssivalvonnan kiusaamistapauksista ja Keskon pääjohtajan naislausunnosta. Keskustelijoina olivat Kalle Isokallio, Jan Erola ja Anu Silfverberg.

Jälkiviisaat
Jälkiviisaina keskustelivat tällä viikolla Kalle Isokallio, Jan Erola ja Anu Silfverberg.

Jälkiviisaat keskustelivat viime aikaisista kiusaamistapauksista. Finanssivalvonnan puolella toimistopäällikkö vaihtoi sukupuoltaan ja menetti tehtävänsä.

- Erittäin masentavaa, jos näin on, että jos ruumiille tehdään jotain, aivoillehan siellä jotain pitäisi tehdä, Isokallio laukoi.

- Tässä on ollut pitkään sellainen mieliala, että jokainen kiusattu..ihmiset tekevät asioita joutuakseen kiusatuksi, Erola mietti asiaa laajemmin.

- Kyllähän oikea reaktio olisi selvittää asia perinpohjin. Kohta sen pankin pääjohtajaksi ei hae edes Liikanen, Isokallio heitti ja muut nyökyttelivät.

Myös ministeri Mari Kiviniemen ja Keskon nokittelu puhutti. Keskon pääjohtaja Halmesmäki nimesi Kiviniemen kokovartaloministeriksi hänen kuvauksellisuutensa vuoksi.

Erola antoi pisteet Kiviniemelle. - Hän antoi muiden provosoitua, Erola muisteli viikon tapahtumia vaalirahakohua myöten.

- Keskon johdon mielestä tää oli ok?, Jälkiviisaat nauroivat yhdessä.

Mitä mieltä sinä olet?