Loma-asunnon ostajia houkutellaan harrastuksilla ja maisemilla

Aulangonrannan ja Vanajanlinnan loma-asunnot menevät kaupaksi Hämeenlinnassa. Aulangon ensimmäiset asunnot on jo lähes myyty ja Vanajanlinnankin ensimmäisen vaiheen loma-asunnoista puolet on varattu.

Aulanko, Hämeenlinna
Svingi kunnossa
Keskiviikkona pelaajat harjoittelivat vielä harjoitusrangella.YLE / Sari Törmikoski

Loma-asunnonostajia houkutellaan Hämeenlinnaan kauniilla maisemilla ja hyvillä harrastusmahdollisuuksilla.

NCC rakentaa Aulangon kylpylähotellin pohjoispuolelle lomakylää, jonka ykkösvaihe valmistui jo vuosi sitten. Aulangonrannan lomakylän ensimmäisistä paristakymmenestä loma-asunnosta on vielä myymättä kaksi asuntoa.

NCC:n myyntineuvottelija Tiina Haapanen kertoo, että NCC:n tarkoituksena on rakentaa Aulangonrantaan kaikkiaan 64 vapaa-ajanasuntoa kolmessa eri vaiheessa. Aulangonrannan jatkorakentamisen aikataulu selviää kevään kuluessa, sanoo Haapanen.

Vanajanlinnan alueella toinen projekti

Hämeenlinnan toinen mittava loma-asuntoalue nousee ajan kanssa Vanajanlinnan alueelle. Vanajanlinna Villas on kaikkiaan 80 loma-asunnon paketti, jonka kahdeksan ensimmäistä asuntoa on parhaillaan työn alla. Niistä puolet on varattu. YIT:llä työn alla olevat asunnot valmistuvat juuri ennen juhannusta.

Vanajanlinnan toimitusjohtajan Pekka Vihman mukaan kaavatyö seuraavien rakennusvaiheiden osalta on jo käynnissä. Tavoitteena on, että vielä tänä vuonna tehdään päätöksiä seuraavasta rakennusurakasta, joka sisältää kaksitoista huoneistoa.

Lopullisen päätöksen rakentamisesta tekee kuitenkin YIT. Vanajanlinnan loma-asuntoalueen rakentaminen on useiden vuosien projekti, muistuttaa Vanajanlinnan toimitusjohtaja Pekka Vihma.

Lähteet: YLE Häme