1. yle.fi
  2. Uutiset

Vares jatkaa voitokkaana elokuvissa

Anders Engströmin ohjaama Vares – Pahan suudelma keräsi viikonloppuna lähes 13.500 katsojaa. Sillä on nyt koossa yli 153.000 katsojaa. Hyvin pärjäsi myös Juha Wuolijoen Hella W, joka tuli ensi-iltaan perjantaina. Se keräsi myös yli 13.000 katsojaa.

kulttuuri
Anu Sinisalo ja Antti Reini Vares-elokuvan kohtauksessa. Sinisalon roolihahmo on työntänyt sormen miehen alahuulta vasten.
Solar Films

Hella Wuolijoesta kertova elokuva sai elokuvakriitikoilta ristiriitaisen vastaanoton, ja sitä on syytetty erityisesti pinnallisuudesta. Elokuva perustuu Outi Nyytäjän alkuperäiskäsikirjoitukseen.

Viikonlopun katsotuin elokuva oli niin ikään perjantaina ensi-iltansa saanut amerikkalaisen klassikkopiirretyn Jogi-karhun uusi elokuvaversio, joka sai yli 17.500 katsojaa.

Eniten Oscar-ehdokkuuksia viime tiistaina kahminut brittielokuva Kuninkaan puhe kasvatti suosiotaan edellisestä viikonlopusta. Nyt sen näki hieman yli 6.000 katsojaa. Elokuva kertoo änkytyksensä kanssa kamppailevasta Yrjö VI:sta, joka oli kuningatar Elisabet II:n isä. Elokuvan on ohjannut Tom Hooper. Kuningasta elokuvassa esittää Colin Firth.

Lähteet: YLE Uutiset

Lue seuraavaksi