Kai Suikkanen on vapailla markkinoilla

Kai Suikkanen tähyilee vapaana miehenä uusille valmennusurille, kun sopimusasiat Venäjän suuntaan on kääräisty pakettiin. Tällä hetkellä ilmassa leijuvilta huhuilta Suikkanen katkoo siivet.

Kai Suikkanen

Kai Suikkanen palaa aina mielellään Turkuun. Tepsin peliä Turkuhallissa torstaina seurannut Suikkanen myhäili ilmassa leijuville huhuille seuraavasta valmennussopimuksestaan.

- Huhuja nyt aina menee ja tulee. Mutta tässä katsellaan rauhassa, mistä päin se työpaikka ensi vuonna löytyy.

Venäjän sopimusasiat kääräistiin pakettiin tammikuun lopussa, ja valmentaja on ollut vapailla markkinoilla helmikuun alusta alkaen. Ennakkotietojen mukaan TPS on lyönyt ensi kauden lukkoon Pekka Virran kanssa, ja huhut tähyilystä Lukon suuntaan Suikkanen kuittaa pelkkinä puheina.

- Se, että minut on liitetty Lukkoon, on lähinnä koomista, sillä siellähän on valmentaja, jolla on kahden vuoden sopimus, kommentoi Suikkanen.

Suikkanen katselee tällä hetkellä rauhassa ympärilleen. Sopimusuutista pitää odotella vielä pitkään.

- Voihan se tässä maailmassa käydä niinkin, että jos liian hyvää odottaa, niin jää pelkkä luu käteen, sanailee Suikkanen.

- Tässä loppuu sarjat kohta ja jalkapallovalmentajaksi minusta ei ole, joten kyllä se ensi syksyn menee ennenkuin mitään saadaan aikaiseksi tai jonnekin pääsee.

Lähteet: YLE Turku