1. yle.fi
  2. Uutiset

Lakkapää pudotuspeleissä

Rovaniemeläinen Team Lakkapää pelaa ensimmäisen puolivälieräottelunsa keskiviikkona Urheiluopistolla. Lentopallon Mestaruusliigan pudotuspeleissä vastaan asettuu loimaalainen Hurrikaani. Välieräpaikka ratkeaa kolmella voitolla viimeistään 24.maaliskuuta.

urheilutapahtumat
Lentopallo Team Lakkapää pelaaja Brett Dailey
YLE / Maija-Liisa Juntti

Puolivälierät alkavat kahdella kotiottelulla keskiviikkona ja torstaina. Lakkapään kapteenin mukaan taistoon lähdetään hyvillä fiiliksillä.

- Viimeiset viikot on jo vähän odotettu playereitä. Mukava, että päästään nyt pelaamaan näitä niin sanottuja tosipelejä, kapteeni Kalle Määttä sanoo.

Team Lakkapään valmentaja Shaileen Ramdoo arvosteli pelaajia laiskuudesta viimeisen runkosarjaottelun jälkeen. Valmentajan mukaan "paita ei ollut kaikilla pelaajilla tarpeeksi märkä".

- Ehkä valmentaja halusi omalla tavallaan herättää pelaajia näin playereitten alla. Lauantaina tuli virheitä ja se alkoi kertaatua vähän kaikilla. Se ei ollu joukkueelta paras mahdollinen peli, mutta tänään sitten pelataan paremmin.

Lakkapää jäi runkosarjassa toiseksi, kun Pielaveden Sampo vei sarjataulukon kärkipaikan. Puolivälierävastustaja Hurrikaani on sarjataulukossa seitsemäntenä, 14 pisteen päässä Team Lakkapäästä.

- Jos pelataan omalla hyvällä tasolla, niin ei pitäisi olla ongelmia. Jos tästä saadaan nyt kaksi kotivoittoa, tämä touhu alkaa olla hyvällä mallilla, Määttä pohtii.

Team Lakkapää ja Hurrikaani kohtaavat tarvittaessa viisi kertaa; 16.3.,17.3.,20.3.,21.3., ja 24.3. Muut puolivälierien otteluparit ovat Sampo - Etta, Isku-Volley - Sun Volley ja VaLePa - Loimu.

Lähteet: YLE Lappi / Maija-Liisa Juntti

Lue seuraavaksi