Hyppää sisältöön

Taitoluistelijat täyttävät Raksilan jäähallin

Nuoret taitoluistelijat suuntaavat runsain joukoin Raksilan jäähalliin lauantaina ja sunnuntaina. Oulun Luistelukerhon järjestämissä kilpailuissa luistellaan pohjoisen alueen aluemestaruuksista.

Kuva: YLE

OLK järjestää pohjoisen alueen aluemestaruuskilpailut Oulussa Raksilan jäähallilla lauantaina ja sunnuntaina 26.-27.3. Kisat alkavat molempina päivinä jo klo 8.00.

Kilpailuihin on ilmoittautunut lähes 180 luistelijaa Oulun lisäksi kuudelta paikkakunnalta ja kahdeksasta eri seurasta. Sarjoja on kaikkiaan 16. Taitoluisteluseura löytyy pohjoisessa vain Rovaniemellä, Kajaanissa ja Oulussa. Pohjoiseen alueeseen kuuluvat lisäksi Pietarsaaren, Kokkolan, Seinäjoen ja Vaasan seurat.

Pähkinänsärkijä jäällä

Jo perinteinen Luistelukerhon kevätnäytös tuo Raksilan jäähallin jäälle kaikki seuran luistelijat pienimmästä suurimpaan. Tänä keväänä jäälle on sovitettu Pjotr Iljitš Tšaikovskin säveltämä baletti Pähkinänsärkijä.

Ensimmäinen esitys on perjantaina 15. huhtikuuta päiväkotilaisille ja koululaisille. Sunnuntaina 17.4. Pähkinänsärkijä nähdään yleisönäytöksinä kahteen kertaan.

.
.