1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Peter Pan (kirja)

Särkänniemen Peter Paniin etsitään esiintyjiä

Tampereen Särkänniemen Elämyspuistossa nähdään tulevana kesänä musiikkiteatteria. Särkänniemen ja Musiikkiteatteri Palatsin yhteistuotanto on Peter Pan -show, jota esitetään kymmenen kertaa viikossa. Peter Paniin etsitään nyt kaikenikäisiä esiintyjiä.

Kuva: Musiikkiteatteri Palatsi

Esitys pohjautuu Jukka Linkolan säveltämiin ja Jukka Virtasen sanoittamiin lauluihin. Peter Panin ensi-ilta on juhannuksena.

Palatsin toimitusjohtaja Petri Lairikko on iloinen, että Palatsi laajentaa kesällä ulkoilmaan. Myös Särkänniemessä yhteistyöhon suhtaudutaan innostuneesti.

- Laadukas musiikkiteatteri tuo asiakkaalle lisää elämyksiä Särkänniemi-päivään, toteaa Särkänniemen kesän ohjelmatoiminnasta vastaava Miikka Nenonen.

Pääosissa nähdään muun muassa Saija-Reetta Kotirinta, Kimmo Blom ja Jukka Mänty-Sorvari.

Osa Peter Panin rooleista on vielä täyttämättä ja näitä paikkoja varten Musiikkiteatteri Palatsi järjestää kaikille avoimet pääsykokeet. Esitykseen voi pyrkiä mukaan ilmoittautumalla sähköpostitse info@palatsiteatteri.fi (siirryt toiseen palveluun).

Hakuaikaa on 7.4 saakka. Alaikäraja on 12 vuotta. Hakemuksessa tulee mainita aiempi esiintymiskokemus, tanssi-, ja laulutaito sekä hakijan yhteystiedot. Pääsykokeisiin valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.