1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Korihait

Uudenkaupungin Korihait raateli Hongan

Uudenkaupungin Korihait musersi Espoon Hongan tiistai-iltana Korisliigan puolivälieräottelussa. Uusikaupunkilaiset hallitsivat ottelua ensiminuuteista lähtien ja loppulukemiksi kirjattiin 92-66.

Kuva: Sami Tammi / Yle

Täysi Pohitullin areena kannusti kotijoukkuetta, joka meni ottelusarjassa nyt 2-1 johtoon. Korihailla on torstaina Espoossa mahdollisuus edetä välieriin.

Korihait ei päästänyt espoolaisjoukkuetta missään vaiheessa johtoasemaan ja parhaimmillaan sillä oli jo 30 pisteen johto.

Valmentaja Tom Westerholm kiittelee yleisöä ja joukkuettaan.

- Oltiin nälkäisiä ja haluttiin voittaa. Mitään ei silti lopullisesti ole vielä voitettu, vaikka kaksi ottelupalloa onkin jäljellä. Yleisö oli tänään mahtava. Edellisessä kotiottelussa jo ajattelin, että tämä on parasta tunnelmaa, mitä pudotuspeleissä on ollut, mutta tänään oli vielä kahta pykälää parempi, kuvaili Korihaiden luotsi Westerholm ottelun jälkeen.

Espoolaisten päävalmentaja Pekka Salminen antoi kaiken kunnian Korihaille ja herätteli samalla omia pelaajiaan.

- Kentällä oli tänään vain yksi joukkue. Alussa pystyimme puolustamaan, mutta jos tällä intensiteetillä jatkamme, niin kesäloma alkaa. Mutta on tässä oltu kovemmissakin paikoissa, Salminen latasi.