1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Kotimaan uutiset

Pia Pakarisen missivuosi alkanut iloisesti

Joensuulaisen Pia Pakarisen missivuosi on alkanut mieluisten töiden merkeissä. Parisuhde voi hyvin, mutta asuntoa ei vielä ole pääkaupunkiseudulta löytynyt, joten Pian koti on vielä toistaiseksi Joensuussa.

Kotimaan uutiset
Miss Suomi Pia Pakarinen
YLE / Tapio Laakkonen

Reilun kuukauden missikruunua kannatellut Pia Pakarinen on tyytyväinen missivuotensa tähänastiseen antiin.

- Kyllä tämä on miun juttu. Tekemistä on riittänyt, monipuolisia keikkoja on ollut sopivasti. PR-hommia, edustuksia, vaatekuvauksia, haastatteluita... jokaiselle päivälle on riittänyt tekemistä.

Pia Pakarisen keikat myydään Finnartistien kautta. Missin managerina toimii Noora Hautakangas. Hän on auttanut paljon ja neuvoo, jos on kysyttävää, kertoo Pia. Toistaiseksi ei ole tullut sellaisia työtarjouksia, josta olisi pitänyt kieltäytyä. Kysymykseeen, että lähtisikö Pia seksimessuille juontajaksi hän vastaa diplomaattisesti:

- Jaaha, sitäpä täytyisi sitten pohtia.

Pia on erityisen kutsuttu vieras kotiseudullaan. Viikonvaihteeseen kuuluvat mm. PR-käynti edellisessä työpaikassa sekä keikka Joensuu Areenalla, jossa Pia toimii kehätyttönä ammattinyrkkeilytapahtumassa. Viikon kuluttua siitä Pia matkustaa Kiteelle, Keski-Karjalan messuille.

Asunto hakusessa

Pia Pakarisen koti on edelleen Joensuussa, mutta asunnon etsintä pääkaupunkiseudulta on koko ajan käynnissä.

- Muutamaa asuntoa on käyty katsomassa yhdessä Nikon kanssa, toteaa Pia.

Miss-Suomen poikaystävä Niko opiskelee Joensuussa ja on silloin tällöin mukana Pian työkeikoilla. Parisuhde voi hyvin, vakuuttaa missi.

- Osaa arvostaa toista kun näkee vähän harvemmin. Misseys on tuonut jopa uuttaa kipinää suhteeseen, iloitsee Pia.

Treeniä miss Univerum -kisaa varten

Lööppijulkisuusselämä ei kiinnosta, totesi Pia Pakarinen heti missiksi tulo jälkeen. Toistaiseksi isoja lööppejä ei olekaan syntynyt, eikä hallitsevaa Miss Suomea juuri kiinnosta mitä hänestä netissä kirjoitellaan. Läheiset ystävät ovat Pialle edelleen tärkeitä, eikä suhde heihin ole muuttunut kruunajaisten jälkeenkään. Sen sijaan tuntemattomien ihmisten reaktiot hieman joskus ihmetyttää.

- Kansalaiset saattavat jopa jännittää missin seurassa, se on mielenkiintoista huomata.

Syyskuussa on Brasiliassa Miss Universum –kisat. Niihin valmistautuminen alkaa aivan lähiaikoina.

- Salitreenit alkaa pian, portugalin kieltä pitää myös opetella vähän ja pukuasiat pitää myös laittaa alulle. Onneksi aikaa on vielä syyskuuhun paljon. Toivottavasti saan pian asunnon, jonka läheltä löytyy sali. Ruokavalio pitää olla myös ohjeiden mukainen.

Lähteet: YLE Pohjois-Karjala

Lue seuraavaksi