Kuninkaallista hääparia kuvaavan elokuvan tekijät puolustautuvat

Murskakritiikin saaneen elokuvan William & Kate: Let Love Rule tekijät puolustautuvat brittimediassa. Kriitikot lyttäsivät Yhdysvalloissa kuvatun ja tuotetun elokuvan tuoreeltaan. Leffaa moitittiin täydellisen epäuskottavaksi ja erittäin tylsäksi. Tekijöiden mukaan oli tarkoituskin tehdä hassu pieni elokuva.

kulttuuri
Let the Love rule-elokuvan päähenkilöinä Williamina ja Katena Nico Evers-Swindell ja Camilla Luddington.
Revolver Entertainment

Elokuvassa prinssi Williamia esittävä uusiseelantilainen Nico Evers-Swindell uskaltaa olla eri mieltä kriitikoiden kanssa.

Elokuva sai alkuviikosta kaikkien aikojen teilauksen erityisesti Britanniassa. The Daily Mail-lehden kriitikon mielestä elokuvassa oli ala-arvoinen näyttelijäjoukko, se oli huonosti leikattu ja kuvapuolikin oli haukotuttavan tylsää.

Guardian lehden kriitikon elokuvaelämys oli niin kauhea, että kriitikon oli rutisteltava varpaitaan, kiristeltävä hampaitaan ja hukutettava huutonsa tyynyyn, jotta pystyi kestämään sen.

Pääosan esittäjä ottaa kritiikin rennosti

Näyttelijä Evers-Swindell kuitenkin kohtaa kritiikin pystypäin. Hän puolustautuu Hollywood Reporter lehdessä kertomalla, että hänen mielestään TV-elokuvan käsikirjoitus oli hauska, romanttinen ja nokkela. Elokuvan tarkoituskin oli olla kepeä romanssi, sydämeen käyvä rakkauskertomus ja vain hilpeää viihdettä.

- Tämä ei ollut mikään kunnianhimoinen brittituotanto, Tom Hooper ei ohjannut elokuvaa ja tämä EI ole Kuninkaan puhe.Elokuva ei liioin ole syväluotaus kuninkaalliseen perheeseen, naureskelee Evers-Swindell.

- Olimme myös onnekkaita sään suhteen. Se oli koko kuvausprosessin ajan kylmä, märkä ja kurja, vitsailee Evers-Swindell.

William & Kate: Let Love Rule kuvattiin Los Angelesissa alle 20 päivässä. Elokuva nähdään sunnuntaina Chanel 5 kanavalla ja se julkaistaan pian DVD:llä. Elokuvateatterilevitykseen sitä ei alunperinkään suunnattu.

Lähteet: YLE Uutiset