1. yle.fi
  2. Uutiset

Golffareiden taivaskausi alkaa

Golffareiden kesä alkaa näinä päivinä Keski-Suomessa. Tosin varaslähtö kauteen tehtiin jo pääsiäisenä Hankasalmella. Golfin suosio kasvaa edelleen, eikä mikään viittaa siihen, että kiinnostus alkaisi vähetä. Vapustakin tulee vilkas, jos sää pelaamisen sallii.

golf

Golfkausi alkaa Keski-Suomessa toden teolla vapulta. Varaslähdön kauteen otti jo pääsiäisenä Revontuli Golf Hankasalmella, mutta tänään ja huomenna joukkoon liittyvät muutkin maakunnan golfpaikat. Hankasalmella näppituntuma on, että golfin harrastajia tulee koko ajan lisää.

Revontuli Golfin toimitusjohtaja Tiia Valkama kertoo, että kävijämäärät kasvavat joka vuosi.

-.Tänä keväänä on ollut ennätysvilkas alku. Kyllä me uskomme tähän, kun selkeästi kysyntää on. Golfosakekauppaakin on kysytty nyt paljon enemmän kuin aikaisemmin.

Peurunka Golf avaa viheriönsä tänään puolilta päivin, hiukan aikaisemmin kuin vuosi sitten, kertoo caddiemaster Eeva Ylijaskari. Tänä vuonna Peurungassa pelataan kuitenkin aluksi talviviheriöillä 14 väylällä, koska kesäväylillä on vielä kosteutta. Ylijaskari kertoo, että pelaajia on perinteisesti ollut vappuna runsaasti liikkeellä.

Lähteet: YLE Keski-Suomi

Lue seuraavaksi