1. yle.fi
  2. Uutiset

Pattijoki kärkkyy mitalisijaa Superpesiksessä

Pattijoen Urheilijat on nostettu asiantuntija-arvioissa yhdeksi Superpesiksen mitalisuosikeista. Kaikki miesten Superpesiksen pelinjohtajat pitävät suosikkina Sotkamon Jymyä tiistaina alkavassa sarjassa. Hallitseva mestari Vimpelin Veto on nostettu ykköshaastajaksi.

Miesten superpesis
Marko Rasinkangas on kaudella 2011 Pattijoen Urheilijoiden kokenein pelaaja. Miehellä on joukkueessaan eniten Superpesiksen otteluita.
YLE

Neljän joukkueen tavoite on vähintään SM-mitali. Yllättäjän viittaa pelinjohtajat haluavat sovittaa myös Koskenkorvan Urheilijoiden ja sarjanousijan Kankaanpään Mailan harteille.

Vaikeimmiksi vieraskentiksi arvioidaan odotetusti Hiukan pesäpallostadionia Sotkamossa ja Saarikenttää Vimpelissä.

Pattijoki aloittaa sarjakautensa Hyvinkäällä, jossa se saa vastaansa Tahkon. Sotkamo matkaa avausottelussaan Kouvolaan.Tiistain muut ottelut ovat: Kitee - Nurmo, Koskenkorva - Joensuu ja Kankaanpää - Vimpeli.

Tiistaina alkaa myös naisten Superpesis, jossa kaikki joukkueet ovat Etelä-Suomesta. Naisten Supepesisavauksessa pelaavat tiistaina: Jyväskylä - Seinäjoki, Lapua - Ylihärmä, Rauma - Lappeenranta, Turku - Pori ja Viinijärvi - Siilinjärvi.

Lähteet: YLE Oulu

Lue seuraavaksi