1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Kotimaan uutiset

Oulussa etsitään kadonnutta 8-vuotiasta tyttöä

Oulun poliisi etsii edelleen 8-vuotiasta tyttöä, joka katosi tiistaina kello 16:n maissa. Tyttö lähti Oulun Kaijonharjun kaupunginosassa Kalevalantiellä olevasta iltapäiväkerhosta, mutta hän ei ole saapunut kotiin. Kateissa olevaa lasta on etsitty läpi yön tuloksetta.

Kotimaan uutiset

Viranomaiset saivat tiedon tytön katoamisesta myöhään tiistai-iltana lapsen vanhemmilta. Poliisin mukaan 8-vuotias on ollut myös kerran aiemmin karkuteillä, mutta palannut myöhemmin itse takaisin kotiin. Poliisin mukaan on mahdollista, että lapsi on pyrkinyt Kaukovainion kaupunginosaan, mutta on eksynyt matkalla. Varmuutta hänen kulkureitistään ei kuitenkaan ole.

Kadonnutta lasta on etsitty läpi yön noin kolmenkymmenen hengen voimin. Viranomaisten lisäksi mukana etsinnöissä on ollut myös Vapaaehtoinen pelastuspalvelu. Toistaiseksi hänestä ei ole kuitenkaan saatu mitään havaintoja.

-Totta kai se on huolestuttavaa, kun tuonikäinen lapsi on kateissa. Toivotaan nyt sitä, että hän olisi vaikka mennyt jonkun vanhemmiltaan tuntemattoman kaverin luokse, eikä tytöstä ole tullut sieltä tietoa, Oulun poliisilaitoksen komisario Raimo Mikkonen sanoo.

Kateissa oleva tyttö on 135 cm pitkä, hänellä on vaaleat hiukset, liilanvärinen fleecetakki, harmaat housut ja valkoiset lenkkarit. Poliisi pyytää ilmoittamaan kaikki havainnot kadonneesta hätänumeroon 112.

Lähteet: YLE Uutiset

Lue seuraavaksi