Paradise Oskar: ”Luonnollinen hyvä fiilis”

Suomen euroviisuedustaja kertoi finaalipaikan ratkeamisen tuoneen luonnollisen hyvän fiiliksen. Hän ei liiemmin jännitä lauantain loppukilpailua, vaikka esiintyykin finaalissa ensimmäisenä.

kulttuuri
Paradise Oskar kitaransa kanssa lavalla.
Paradise Oskar haastattelussa finaalipaikan varmistumisen jälkeen. Toimittajana on Ville Vedenpää.

- En ollut hirveästi etukäteen miettinyt näitä juttuja, niin nyt tulee sellainen luonnollinen hyvä fiilis. Koska lavalla oli hyvä vetää ja nyt kun pääsee toisekin kerran niin se on tosi kivaa. Ei tässä voi mitään muuta sanoa kuin, että on tosi hyvä fiilis, Paradise Oskar kuvailee tuntojaan.

Paradise Oskar kertoo, että esiintyminen viisulavalla oli tuntunut luonnolliselta.

- Olin tosi yllättynyt, kun tulin sinne niin oli semmoinen lämmin fiilis ja yleisö oli messissä ja oli tosi hyvä vetää. En pystynyt jännittämään sitä, kun se oli niin luonnollinen paikka olla. Kun vaikutti siltä, että ihmiset odottivat minua sinne lavalle ja sitten kaikki olivat mukana. Siellä oli tosi kivaa.

Lauantaina Suomi aloittaa Euroviisujen finaalin, sillä Paradise Oskar nappasi numeron yksi semifinaalin jälkeen käydyssä arvonnassa. Tämä ei artistia haittaa.

- Ihmiset ovat varmaan vielä hereillä silloin ja toivottavasti he tajuavat, että heti alkuun tulee erilainen biisi, joka ei ole niin euroviisumainen. Pitää tietenkin katsoa vielä tämä veto läpi ja jos siinä on jotain parannettavaa niin parannetaan. Mutta hyvillä mielin lähdetään tekemään samanlaista.

Euroviisujen finaalissa ensimmäisen esiintynyt maa on voittanut kisan kolme kertaa.

Lähteet: YLE Uutiset/ Ville Vedenpää