Pohjoismaiden suurin kylpylä on harjannostajaisvaiheessa

Alueen tärkein kohderyhmä ovat suomalaiset, mutta sinne halutaan myös kansainvälisiä asiakkaita. Holiday Club Resorts on arvioinut, että kolmasosa asiakkaista tulisi Venäjältä.

Kotimaa
Holiday Club Saimaan kylpyläosasto rakenteilla.
Holiday Club Resorts avaa Lappeenrannan Rauhaan marraskuussa pohjoismaiden suurimman kylpylän. Kaakkois-Suomen tv-uutiset vieraili kylpylän työmaalla harjannostajaispäivänä puoli vuotta ennen virallisia avajaisia.

Torstaina Lappeenrannan Rauhassa vietettiin Holiday Club Saimaan harjannostajaisia. Alueen rakentaminen on pääsääntöisesti aikataulussa. Talvi on ollut kuitenkin melkoinen haaste.

- Talvi tuli hieman aikaisin, se loppui liian myöhään ja luntakin tuli hieman liikaa rakentamista ajatellen, kertoo Holiday Club Resortsin toimitusjohtaja Vesa Tengman.

Linnahotelli senioreille ja pariskunnille

Rauhaan rakentuu Pohjoismaiden suurin vapaa-aikainvestointi. Samalla se on Holiday Club Resortsin suurin koskaan tekemä investointi, noin sata miljoonaa euroa.

- Alueelle tulee muun muassa keilahalli, ravintola- ja kokoustiloja sekä entisöity linnahotelli. Linnahotelli on kohdennettu senioreille ja pariskunnille, jotka haluavat hieman korkeamman tason majoitusta, kertoo Tengman.

Tengmanin mukaan alueen tärkein kohderyhmä on Suomi ja suomalaiset, mutta venäläisten asiakkaiden osuudeksi arvioidaan kolmasosaa.

- Valmista pitäisi olla lokakuun aikana ja virallinen avajaispäivä on 11.11.2011, päättää Tengman.

Lähteet: YLE Etelä-Karjala