Jari Sillanpää uskoo Suomen Euroviisuvoittoon

Suomea Euroviisuissa 2004 edustanut Jari Sillanpää uskoo Paradise Oskarin selvään voittoon Euroviisuissa. Jari Sillanpään mukaan Paradise Oskarin rento persoona ja hyvä kappale tuovat voiton.

viihde
Jari Sillanpää
Jari SillanpääJyrki Valkama / YLE

- Paradisen Oskarin biisi on niin hyvä, se on jotenkin niin rento kaveri ja hyväntuulinen. Mä tykkään siitä ihan hirveästi, sanoo Sillanpää

Jari Sillanpää uskoo Suomen selvään voittoon myös matemaattisloogisin perustein.

- Sehän menee niin että kun Suomi pääsee finaaliin niin silloin voitetaan. Viimeksi kun Suomi pääsi finaaliin Lordin kanssa, niin silloinkin voitettiin. Paradise Oskar voittaa ihan selvästi, mä olen ihan varma, ynnää Sillanpää.

Kirkuen uudelleen

Jari Sillanpää edusti Suomea euroviisuissa Turkissa vuonna 2004 kappaleella Takes 2 to tango. Kappale ei päässyt euroviisufinaaliin. Kisoista Sillanpäälle jäi vain hyviä muistoja, vaikka viisufinaali jäi vain haaveeksi.

- Silloin kun minä olin viisuissa 2004, niin se oli ensimmäinen vuosi kun oli tällainen semifinaali ennen finaalia. Lähtisin kirkuen uudestaan edustamaan Suomea jos vain olisi mahdollisuus. Me oltiin siellä kaksi viikkoa vaikka me ei päästy finaaliin. Meistä pidettiin erittäin hyvää huolta. Minulle jäi erittäin hyviä muistoja, se oli hienoa, kertoo Jari Sillanpää.

Lähteet: YLE Lappi / Juha Mäntykenttä