Hyppää sisältöön

Johnny Depp - uudistunut merirosvokapteeni

Hollywoodin suosituimpiin elokuvanäyttelijöihin kuuluva Johnny Depp palaa valkokankaalle uudessa Pirates of the Caribbean -elokuvassa. Vierailla vesillä saa Suomen ensi-iltansa tänään.

Johnny Depp
Yksi Hollywoodin suosituimmista elokuvanäyttelijöistä, Johnny Depp, palaa valkokankaalle uudessa Pirates of the Caribbean -elokuvassa.

Johnny Depp esittää huippusuosittua kapteeni Jack Sparrow'ta jo neljännessä elokuvassa. Pirates of the Caribbean -elokuvasarjan neljäs osa on nimeltään Vierailla vesillä. Se on kuvattu kolmiulotteisena. Elokuvan ohjaa aiemmista elokuvista poiketen Rob Marshall.

Myös uuden elokuvan näyttelijätiimi on vaihdettu lähes kokonaan. Jack Sparrow´n merirosvokapteenin osa on sekin uudistunut, kertoo Johnny Depp näyttelijänuransa mieluisimmasta roolista.

- Halusimme luoda jotain uutta. Neljännessä elokuvassa on uudet olosuhteet ja päämäärät. Tunnen Jackin hahmon hyvin. Hän ilmestyy aina yllättäen

Piraatit nostivat Deppin huipulle

Jättimenestyneet Pirates of the Caribbean -elokuvat ovat tuottaneet miljardeja ja suosio on nostanut Johnny Deppin Hollywoodin huippunimien kärkeen. Ennen Piraatteja Depp nähtiin enimmäkseen pienemmissä taide-elokuvissa. Nyt Johnny Depp voi valita roolejaan. Hän aloittaa pian kahden uuden hahmon roolityöt, mitä odottaa malttamattomasti.

- Olen mukana Tim Burtonin elokuvassa Dark Shadows. Se perustuu saippuasarjaan. Katsoimme tuota sarjaa Timin kanssa lapsina. Sitten teen The Lone Rangerin. Olen siinä intiaaniapuri Tonto. Tontossa on jotain samaa kuin kapteeni Jackissa. Olen hyvin innoissani siitä.

Johnny Depp on työskennellyt useiden Hollywoodin huippuohjaajien kanssa. Kaikkien kanssa toimeen tulevana ammattilaisena hän arvostaa ohjaajan antamaa panosta.

- Yhteistyö Jim Jarmuschin (muun muassa Dead Man) kanssa oli kuin runoutta, Depp hehkuttaa. Tim Burtonin kanssa olemme tunteneet 20 vuotta. Olemme luoneet yhdessä paljon hahmoja ja maailmoja. Suosikkiohjaajani ovat loistavia ja erilaisia yksilöitä. Yhteistyömme on kuin puhuisi joka kerta eri kieltä.