1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. viihde

Schwarzeneggerin Hollywood-paluu saa odottaa

Arnold Schwarzenegger on laittanut Hollywood-projektinsa jäähylle skandaalin vuoksi. Tiistaina ilmeni, että Schwarzeneggerillä on 13-vuotias poika salasuhteesta entisen kodinhoitajansa kanssa.

viihde
Arnold Schwarzenegger
Arnold SchwarzeneggerJeon Heon-Kyun/ EPA

Entinen Kalifornian kuvernööri ja Terminaattori-elokuvien tähti Arnold Schwarzenegger aikoo antaa Hollywood-paluunsa odottaa, jotta hän voi keskittyä "henkilökohtaisiin asioihinsa".

- Schwarzenegger ei halua sitoutua minkäänlaisiin tuotantoaikatauluihin. Tämä koskee suunnitteilla olevia elokuvia Cry Macho ja Terminaattori 5, sekä kaikkia muita projekteja, miehen edustaja sanoi torstaina.

Tiistaina julkisuuteen tuli tieto, että 63-vuotiaalla Schwarzeneggerillä on lapsi salasuhteestaan entisen kodinhoitajansa kanssa.

Schwarzenegger ja vaimonsa Maria Shiver ilmoittivat avioerostaan jo viikko ennen paljastusta. Pari on ollut naimisissa 25 vuotta ja heillä on neljä lasta.

- Ymmärrän ja ansaitsen perheeni pettymyksen tunteet. Selittelyille ei ole varaa ja otan täyden vastuun kaikesta aiheuttamastani tuskasta, Schwarzenegger on kommentoinut.

Lähteet: Reuters

Lue seuraavaksi