Amerikkalainen saarnaaja vannoo maailmanlopun koittavan tänään

Amerikkalainen herännäiskristitty saarnaaja ennustaa, että maailmanloppu tulee tänään lauantaina. Kristillisen radiokanavayhtiön Family Stationsin omistajan Harold Campingin mukaan maan tuhoaa myöhemmin tänään jättimäisten maanjäristysten sarja.

Ulkomaat

Harold Camping, 89, aikoo seurata tuomiopäivän etenemistä radion tai television äärellä. Hän perustaa ennustuksensa Raamattuun, josta laskemalla maailmanlopun päivämääräksi on saatu 21. toukokuuta 2011.

Edellisen kerran Camping ennusti maailmanloppua vuonna 1994. Se ei kuitenkaan toteutunut. Tällä kertaa Camping on kuitenkin vuorenvarma ennustuksensa toteutumisesta.

- Tiedämme ilman epäilyksen häivääkään, että se tapahtuu, Camping sanoi uutistoimisto Reutersille.

Campingin mukaan huomenna iskee maanjäristys, joka tempaisee uskovaiset taivaaseen ja jättää muut hävityksen kauhistukseen muutamaksi kuukaudeksi.

Maailmanlopun ennustajat ovat levittäneet ympäri Yhdysvaltoja yli 2 000 kylttiä, joissa varoitetaan maailmanlopusta. Lisäksi Family Radio -kanavalla on lähetyksiä yli 30 kielellä ympäri maailmaa. Kuulijoita on pelkästään Yhdysvalloissa kymmeniätuhansia.

Lähteet: Reuters