Rikoksia ratkotaan Hattulassa tänäkin kesänä

Keskiviikkona alkavat Hattula Päivät tarjoavat jälleen monipuolisen kattauksen tapahtumia kesänavauksen kunniaksi.

Hattula
Hattula Päivien järjestäjät odottavat elävää hattulalaisia kokoavaa tapahtumaa.
Hattula Päivien järjestäjät odottavat elävää hattulalaisia kokoavaa tapahtumaa.YLE / Heidi Kononen

Hämeenlinnan Taiteilijaseuran kesänäyttely on rakennettu Parolan nuorisotalolle kesäksi ja muutenkin taide on nostettu monella tavalla esille.

- Erityisenä asiana on se, mitä ei tietääkseni ole muissa taidenäyttelyissä, on se että tehdään yhteistyötä Hattulan musiikkikoulun kanssa, ja musiikkikoulun oppilaat jotka valvovat näyttely, samalla soittavat elävää musiikkia aina kun on asiakkaita, sanoo Jari Salmela kunnan vapaa-aikatoimesta.

Hattula Päivien erikoisin lisä lienee suosittu Rikosbussi-kierros, joka sai vuosi sitten suuren suosion ja jatkaa tänä kesänä kunnan länsipuolen rikospaikoilla. Itseoikeutettuna isäntänä toimii jälleen Raimo Siren, joka varmasti muistaa suuren osan kolttosista viimeisiltä vuosikymmeniltä Hattulassa.

Torstaisen dekkari-illan vieraina ovat tänä vuonna Jarkko Sipilä, Eppu Nuotio, Taavi Soininvaara ja Antti Tuomainen.

Taitojaan pääsevät näyttämään myös nuoret perjantaisessa bändikatselmuksessa, jota tuomaroi aito ja oikea Jone Nikula. Asiaa on syytä korostaa, sillä osa bändeistä luuli että kyseessä on vitsi, eikä suinkaan aito Jone. Miehen läsnäolo pistää varmasti bändit laittamaan parastaan ParolaROCK goes summer- tapahtumassa Parolan Yhteiskoululla.

Oman kesäkuntonsa kukin voi käydä mittauttamassa Hotelli Petäyksessä Miss ja Mr- Petäys- kilpailussa lauantaina.

Lähteet: YLE Häme