Duran Duran perui Helsingin-keikkansa

Tulevana lauantaina Helsingin Kaisaniemeen odotettu Duran Duranin konsertti siirtyy. Brittiyhtyeen laulaja Simon le Bon kärsii ääniongelmista, joiden vuoksi myös ensi viikolle sovitut Moskovan ja Pietarin esiintymiset on peruttu. KaisaFestiä ei konsertin peruuntumisen vuoksi järjestetä lauantaina lainkaan.

kulttuuri
Eastway

Yhtyeen All you need is now -kiertuetta ovat jo aiemmin vaivanneet solistin terveysongelmat, joiden vuoksi lääkäri oli käskenyt tämän lepuuttamaan ääntään.

Duran Duran lykkäsi kiertuettaan Britanniassa ja perui ensimmäiset Euroopan-kiertueen esiintymisensä, mikä ennakoi myös Helsingin konsertin siirtymistä.

Yhtye kuvailee nettisivuillaan olevansa uskomattoman pahoillaan konserttien peruutuksista ja kiittää fanejaan näiden osoittamasta tuesta.

Sunnuntain osalta KaisaFestin ohjelma on suunnitelmien mukainen ja lavalle kipuavat James Blunt, Paradise Oskar ja Egotrippi.

Duran Duranin konsertille etsitään parhaillaan uutta päivämäärää, josta tiedotetaan mahdollisimman pian. Jo ostettu lippu kelpaa tulevaan konserttiin, mutta sen voi myös halutessaan lunastaa takaisin.

Lähteet: YLE Helsinki