1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. viihde

Michael Monroe nappasi Backyard Babiesin Dregenin

Michael Monroen yhtyeen uusi kitaristi on muun muassa Backyard Babies -yhtyeessä soittanut Dregen. Monroe vahvisti asian ensimmäisenä YleX:lle.

viihde

Michael Monroe ilmoitti kesän alussa vaihtavansa kitaristia. Bändissä soittaneen Gingerin tilalle ehdittiin arvuutella useita huippukitaristeja, muun muassa legendaarista Slashia. Muutama päivä sitten julkaistiin kuitenkin kuva, jossa näkyy uuden kokoonpanon kädet.

Kuvasta ymmärrettiin pian, että uusi kitaristi on muun muassa Backyard Babies -yhtyeessä soittanut Dregen. Monroe vahvisti asian ensimmäisenä YleX:lle.

- Se pitää paikkaansa. Soitin Dregenille ja kysyin, että lähteekö messiin. Dregen soitti seuraavana päivänä takaisin ja sanoi ’Let’s do it!’ Monroe kertoi tapahtuneesta.

Monroe valitsi Dregenin tämän lahjakkuuksien vuoksi, mutta ennen kaikkea rokkarin persoonan takia.

- Tässä bändissä kaikki on vahvoja persoonallisuuksia. Dregenillä on asennetta ja hän on loistava lavaesiintyjä. Nyt meillä on toinen hyperaktiivinen hullu minun lisäkseni lavalla.

Monroen viimeinen keikka Gingerin kanssa nähtiin Provinssirockissa. Uusi kitaristi pääsee tulille nopeasti, sillä Monroe esiintyy Dregenin kanssa jo sunnuntaina Helsingissä, kun yhtye lämmittelee Foo Fightersia.

- Tuskin maltan odottaa, että päästään vetää lavoille, Monroe intoili.

Lähteet: YleX

Lue seuraavaksi