Hollywoodissa paljastui tähtien laiton pokeririnki

Liuta Hollywoodin tunnetuimpiin kuuluvia näyttelijöitä on osallistunut laittomaan, korkeiden panosten pokeririnkiin. Amerikkalaisten viestimien mukaan peleihin ovat osallistuneet muun muassa Leonardo DiCaprio, Ben Affleck ja Matt Damon. Peleistä oikeuteen on joutumassa Hämähäkkimiehen roolista tunnettu Tobey Maguire.

viihde
Ben Affleck
Ben AffleckWarren Toda / EPA

Useat yhdysvaltalaisviestimet lainaavat viihdelehti Starin tietoa, jonka mukaan huippunäyttelijöiden suosimissa pokeripeleissä aloituspanos oli 100 000 dollaria.

Kalifornian osavaltion laki kieltää rahapelit salaa viranomaisilta. Näyttelijä Tobey Maguiren oikeushaasteen takana on kuitenkin pyramidihuijauksen kohteeksi joutunut sijoittaja, jonka rahoja Maguire on laittomissa peleissä voittanut pokeripöydässä hävinneeltä pyramidihuijarilta.

"Hämähäkkimies" voitti salaisissa peleissä kolmen vuoden aikana jopa miljoona dollaria, Star-lehti kertoo. Rinki kokoontui Beverly Hillsissä viikoittain vuosina 2007 ja 2008. Tähtinäyttelijöiden pokerivastustajana ollut pyramidihuijari tuomittiin sittemmin 10 vuoden vankeusrangaistukseen.

Myös toistakymmentä muuta pokeririnkiin kuulunutta joutuu syytteeseen, mutta Hollywood-julkkikset DiCaprio, Damon ja Affleck jäävät Starin mukaan syytteittä.

Lähteet: YLE Uutiset