1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Vaalit 2011

Hallitus nimitti neljä valtiosihteeriä

Hallitus on nimittänyt neljä valtiosihteeriä. Sosiaali- ja terveysministeri Paula Risikon (kok.) valtiosihteeriksi nimitettiin Vesa Rantahalvari ja puolustusministeri Stefan Wallinin (r.) valtiosihteeriksi Marcus Rantala. He toimivat samojen ministereiden valtiosihteereinä myös edellisen hallituksen aikana.

Vaalit 2011

Kulttuuriministeri Paavo Arhinmäen (vas.) valtiosihteeriksi nimitettiin Jarmo Lindén. Hän toimii tällä hetkellä Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen rahoituksen toimialan johtajana. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa ministeri Suvi-Anne Siimeksen (vas.) erityisavustajana.

Maatalousministeri Jari Koskisen (kok.) valtiosihteeriksi nimitettiin Risto Artjoki, joka työskentelee tällä hetkellä komissaari Olli Rehnin kabinetissa. Hän on työskennellyt aiemmin myös muun muassa Suomen Brysselin edustustossa ja Maataloustuottajain keskusjärjestö MTK:ssa.

Valtiosihteerit toimivat ministereiden apuna poliittiseen ohjaukseen ja asioiden valmisteluun liittyvissä tehtävissä. Heidät nimitetään ministerin toimikaudeksi.

Lähteet: YLE Uutiset

Lue seuraavaksi