Juhannuksen turmissa kuollut yhdeksän

Juhannuksen ajan turmissa on kuollut tähän mennessä ainakin yhdeksän ihmistä. Eniten uhreja on ollut liikenteessä. Sunnuntai-iltaan mennessä tietoon oli tullut kaksi hukkumistapausta.

Kotimaa
YLE Keski-Suomi / Riikka Pennanen

Juhannuspäivää juhlittiin Suomessa perinteisin menoin. Poliisin ja pelastuslaitosten mukaan juhannuspäivä oli hälytysten osalta aattoa hiljaisempi.

Sunnuntai-iltaan mennessä tietoon oli tullut kaksi hukkumistapausta, yksi Mikkelissä ja toinen Karstulassa. Viime juhannuksena hukkui kymmenen ihmistä.

Juhannuspäivänä alkuillasta kaksi autoa törmäsi toisiinsa nokakkain Padasjoella. Onnettomuudessa kuoli yksi ihminen. Sunnuntain vastaisena yönä kello yhden aikaan Simossa sattui henkilöauton ja rekan yhteentörmäys, jossa henkilöauton kuljettaja kuoli.

Sunnuntaina Kiuruvedellä rintamamiestalon alakerta tuhoitui tulipalossa ja poliisi löysi talosta vainajan. Poliisin mukaan vainaja on talossa asunut mies. Poliisi tutkii palon syttymisen syytä.

Jämsässä järjestetyllä Himos Festivalilla lipputanko kaatui ihmisten päälle. Kukaan ei tiettävästi loukkaantunut vakavasti.

Lähteet: YLE Uutiset