HPK lentopallo vahvisti rivejään

HPK:n lentopallojoukkue vahvistuu kahdella laitapelaajalla, kun Pauliina Vilponen (s. 1992) ja Karoliina Kyllönen (s. 1992) tekivät seuran kanssa sopimukset.

lentopallo
Seuran logo.
YLE Häme

HPK naisten lentopallojoukkue vahvistuu kahdella pelaajalla. Viime kaudeksi LiigaEurasta HPK:hon vaihtanut Vilponen solmi HPK:n kanssa ensi kauden kattavan sopimuksen.

- Täällä on mukava jatkaa vielä toinenkin vuosi, kun ihmiset ja ympäristö ovat tuttuja. Viime kauden reissasin Hämeenlinnaan Tampereelta, mutta nyt myös asun Hämeenlinnassa. Se antaa mahdollisuuden harjoitella enemmän, ja kyllähän matkustaminenkin varsinkin talvella oli aika rankkaa, toteaa Vilponen..

Rovaniemen Woman Volleyn kasvatti Karoliina Kyllönen siirtyy myös Pallokerhoon. Kyllönen oli jo viime kaudella Kerhon kehityspelaaja, mutta edusti koko kauden kotikaupunkinsa seuraa ykkössarjassa.

- Odotan kehittyväni HPK:ssa pelaajana, minkä vuoksi tulenkin Hämeenlinnaan. Olin jo viime kaudella mukana muutamissa harjoituksissa, ja tykkäsin niistä paljon. Ne olivat kovempia kuin mihin olin tottunut ja kehittäviä, heinäkuun lopussa Hämeenlinnaan muuttava Kyllönen toteaa.

Lähteet: YLE Häme