Tangomarkkinoiden kuusi finalistia pistäytyivät Pohjanmaan Radion tangostudiolla.

Heikki Koskelo, Antti Ahopelto ja Tino Ahlgren sekä Maria Tyyster, Mervi Koponen ja Heidi Pakarinen kamppailevat lauantai-iltana Tangomarkkinoiden voitosta.

Yle Uutisten artikkeliarkisto
Heikki Koskelo, Antti Ahopelto ja Tino Ahlgren, Maria Tyyster, Mervi Koponen ja Heidi Pakarinen etenivät vuoden 2011 tangolaulukilpailun finaaliin.
Miesten sarjan kilpailijoista Heikki Koskelo, Antti Ahopelto ja Tino Ahlgren, sekä naisista Maria Tyyster, Mervi Koponen ja Heidi Pakarinen etenivät vuoden 2011 tangolaulukilpailun finaaliin.YLE

Torstai-iltana Seinäjoki-Areenassa järjestetyssä finaallin karsinnassa kolme mies- ja kolme naislaulajaa valittiin puhelin- ja tekstiviestiäänestyksellä lauantaiseen finaaliin.

Finaalin karsinnassa olivat mukana myös Tapani Kangas Seinäjoelta, Kalle Kaaja Laihialta, Sari Hellsten Valkeakoskelta ja Terhi Matikainen Jyväskylästä.

Pohjanmaan Radion Tangostudiolla kävi melkoinen kuhina, kun finaaliin selvinneet artistit pyörähtivät perjantai-iltapäivällä antamassa radiolle haastattelut ja jakamassa nimikirjoituksia innokkaille kannustajilleen.