Google+ keräsi parissa viikossa 10 miljoonaa käyttäjää

Hakukoneyritys Googlen verkkoyhteisöpalvelu Google+:lla on nyt jo yli 10 miljoonaa käyttäjää, vaikka palvelu on ollut auki vain reilut kaksi viikkoa ja siihen päästäkseen tarvitsee kutsun. Tämä on vauhdikas lähtö Googlen tavoitteelle saavuttaa kilpailija Facebook.

Ulkomaat

Google on markkinoinut uutta palveluaan muun muassa kätevämmillä mahdollisuuksilla rajata, mille yleisölle käyttäjä haluaa julkaista oman viestinsä. Ulkoisesti palvelu muistuttaa hyvin paljon Facebookia.

Toistaiseksi Google+:aan voi kirjautua käyttäjäksi vain, jos on saanut toiselta käyttäjältä kutsun. Huhujen mukaan palvelu avataan lähiviikkojen aikana kaikille avoimeksi.

Google+ on nopeasti kerännyt 10 miljoonaa käyttäjää. Rajapyykin ylittymisestä tiedotti Googlen toimitusjohtaja Larry Page - kuinkas muuten kuin omalla Google+-sivullaan (siirryt toiseen palveluun).

Vaikka Google+:n alku on ollut vahva, matkaa sosiaalisen median kärkinimeen Facebookiin on yhä reilusti. Facebookin mukaan sillä on yli 500 miljoonaa aktiivista käyttäjää.

Lähteet: YLE Uutiset