1. yle.fi
  2. Uutiset

Viikonloppu täynnä moottorien pärinää

Tulevana viikonloppuna on luvassa monenlaisia tapahtumia autojen ja moottoripyörien ystäville ympäri Meri-Lappia. Tulossa on harrikoita, tuunattuja autoja, jokkisrallia sekä jenkkikaaroja.

autojen tuunaus

Kemin sisäsataman valtaa viikonloppuna Run To 60's -tapahtuma. Luvassa iso liuta harrikoita sekä musiikkia. Esiintyjinä tapahtumassa ovat muun muassa Maya Paakkari, King Bee & The Bluetails ja brittiläinen Mark Harman & Hot Rod Rhythm Boys.

Torniossa on lauantaina vuorossa Rajalla På Gränsen X'otic Tuning Show Vol 2. Tarjolla on hienojen autojen lisäksi muun muassa saunalautta, vesihiihtoa, livemusiikkia sekä tanssikoulu Stage. Tapahtuma alkaa kello 11 ja kestää kello 17:ään saakka.

Keminmaan Vallitunsaaressa on lauantaina Back To Roots... Paalupaikka Summer Meeting alkaen kello 12. Luvassa on ainakin hienoja harrasteautoja, kruisailua, männänheittoa sekä makkaraa ja virvokkeita. Illalla ravintola Puukerholla on Miss Märkä t-paita kisa, ja esiintyjinä Fresh X lämppärinään Time Killers.

Iin Kuivaniemellä on lauantaina jokkisralli Meri-Lappi JR, jonka järjestää JokkisRace Oy. Tapahtumapaikka on Saarihovin moottorirata. Kisat alkavat kello 11, ja ralliluokat ovat Yleinen, Naiset, Nuoret, EVK sekä Papat.

Lähteet: YLE Perämeri

Lue seuraavaksi