1. yle.fi
  2. Uutiset

Vilkas tapahtumaviikonloppu sai väen liikkeelle

Viikonlopun aikana eri puolilla Suomea järjestetyt tapahtumat ovat keränneet runsaasti yleisöä. Tieliikennettä yleisötapahtumat eivät ainakaan vielä lauantai-iltana ruuhkauttaneet.

Kotimaan uutiset

Liikenneviraston Tieliikennekeskuksen mukaan lauantai-iltana liikenne oli ruuhkautunutta ainoastaan Keski-Suomessa Jyväskylästä etelään ja tiellä 18 Keuruun seudulla MM-ralllien takia.

Keski-Suomen poliisilaitokselta kerrotaan, että viimeisenä rallipäivänä lauantaina poliisi puhallutti noin 1 000 autoilijaa. Sakkoja kirjoitettiin yhteensä 22. Poliisin mukaan kokonaisuutena viimeinen rallipäivä oli tieliikenteessä kohtuullisen rauhallinen.

Viikonloppuna järjestettyjä tapahtumia MM-rallien lisäksi olivat muun muassa RockCock-festivaali Kuopiossa, Down By The Laituri Turussa ja Kotkan Meripävät sekä Teivon raviradalla ravatut Kuninkuusravit.

Poliisin mukaan Turun Down By The Laituri on sujunut rauhallisesti, vaikka kävijöitä onkin ollut runsaasti. Poliisin arvion mukaan rauhalliseen menoon saattaa vaikuttaa se, että kävijäkunta on vanhempaa.

Myös Kuopion RockCock-festivaalilla suuremmilta järjestyshäiriöiltä vältyttiin. Poliisi kertoo, että festivaalialueen liepeille sen sijaan kokoontui tuhansia nuoria, jotka eivät edes aikoneen mennä itse festivaaleille, vaan ennemmin keskittyä alkohlin juomiseen.

Lähteet: YLE Uutiset

Lue seuraavaksi