Anna Järvinen tähdittää Oulun Juhlaviikkojen alkua

Oulun Juhlaviikot -tapahtumaverkosto levittäytyy Ouluun ja lähikuntiin torstaista alkaen. Ensimmäisiin tapahtumiin kuuluvat Elämyspuisto Oulu 2011 sekä Elojazz- ja Oulunsalo Soi-festivaalit. Viikon huipentaa Anna Järvisen konsertti Ravintola Rauhalan patiolla sunnuntaina 7. elokuuta.

Kuva: Oulun juhlaviikot

Ruotsinsuomalainen Anna Järvinen esiintyy Dungen-yhtyeen kanssa, joka on esiintynyt muun muassa Late Night With Conan O'Brien -talk show’ssa. Dungen soittaa Järvisen taustalla myös Anna själv tredje -albumilla, jolla kuullaan myös Olavi Uusivirran kanssa duetoitu Nuori ja kaunis -kappale.

Herkkä ja tyylikäs albumi on kerännyt kiitosta Pohjanlahden molemmin puolin, ja se patsastelee parhaillaan eri medioiden levyarviot yhteen laskevan kritiker.se -sivuston kärjessä, pitäen hallussaan vuoden parhaan albumin titteliä.

Oulun Juhlaviikoilla tutustutaan myös Elämyspuisto Oulu 2011 -tapahtumaan tämän viikon torstaina, perjantaina ja lauantaina. Teatteria, tanssia ja esitystaiteita yhdistelevässä spektaakkelissa katsojat viedään tutustumaan muinaiseen, vuoden 2011 Ouluun tulevaisuudesta saapuneina turisteina. Kokeelliset kävelyretket järjestetään alkavat klo 19 Kulttuuritalo Valveen aulasta. Oulun Juhlaviikot jatkuvat elokuun loppuun.