KPL selätti Koskenkorvan – voitot tasan

Kouvolan Pallonlyöjät otti eilen tiistaina voiton Koskenkorvan Urheilijoista superpesiksen puolivälierissä. KPL:n pelinjohtajan Mikko Hylkilän katse on jo seuraavassa pelissä.

Koskenkorvan Urheilijat
Raine Martikainen

Hylkilä kertoo, että voittoa ei juuri juhlittu paluumatkalla Koskenkorvalta Kouvolaan.

- Totta kai oltiin tyytyväisiä voittoon, mutta pelit jatkuvat huomenna. Ei siinä sen kummempaa, Hylkilä toteaa.

Voitokasta ottelua edeltäneessä puolivälieräpelissä KPL kärsi tappion Kossusta. Kentällä oli KPL:n riveissä havaittavissa hermostuneisuutta.

- Meillä oli vähän ylilatausta kun pääsimme pudotuspeleihin ja paljon virheitä tapahtui. Häviö on aina pettymys, mutta ei näitä voi jäädä paljoa miettimään. Käydään läpi pelissä tapahtuneet asiat ja mitä tehdään seuraavaan peliin, Hylkilä sanoo.

Mikko Hylkilän mukaan voiton poikineeseen otteluun valmistauduttiin normaaliin tapaan.

- Lähdimme Koskenkorvalle jo peliä edeltävänä päivänä. Meillä oli aamutreenit Koskenkorvan kentällä ja pääsimme vielä tutustumaan siihen paremmin.

Koskenkorvan joukkueen valttina Hylkilä pitää ennen kaikkea hyvää sisäpeliä.

- Kun he saavat tilanteita, heillä on kovia lyöjiä. Eilen meidän ulkopelimme kesti. Olemme vahvoilla jos Koskenkorva joutuu lyömään juoksuja yksittäin, eivätkä saa läpilyöntejä, Hylkilä sanoo.

KPL:n pelitahti on tällä hetkellä kova. Joukkue pelaa yhteensä viisi peliä kahdeksan päivän sisään. Hylkilä näkee kiivaan tahdin kuitenkin joukkueen etuna.

- Se on hurja tahti, mutta siitä on meille hyötyä. Meidän juoksijat on paremmassa kunnossa kuin Koskenkorvalla, Hylkilä arvelee.

KPL valmistautuu seuraavaksi kohtaamaan Koskenkorvan torstaina Kouvolassa. Joukkueiden välinen tilanne on tällä hetkellä 1-1. Toinen joukkueista selviää välieriin neljällä voitolla.

Lähteet: YLE Kymenlaakso