Tarjoiluehdotus maistuu pahalta

Tarjoiluehdotus-nettiblogi on naurattanut lukijoitaan keväästä alkaen. Kirjoittaja testaa blogissa erilaisten elintarvikkeiden tarjoiluehdotuksia eli imitoi pakkausten kuvia ja maistaa tuotoksiaan.

Kuva: YLE Etelä-Karjala

Harva ihminen kiinnittää elintarvikepakkausten kyljissä oleviin tarjoiluehdotuksiin yhtä paljon huomiota, kuin Tarjoiluehdotus-blogin kirjoittaja, nimimerkki "Teddypunkkari".

- Niiden tehtävä on kai tehdä pakkauksesta myyvemmän ja kivemman näköinen. Mielestäni niissä ei monestikaan ole mitään järkeä.

Idea nettiblogille lähti kalkkunaleikepakkauksesta.

- Ajatus blogista lähti kehittymään kalkkunaleikepakkauksen tarjoiluehdotuksesta. Sen jälkeen aloin kiinnittämään enemmän ja enemmän huomiota hölmöihin tarjoiluehdotuksiin ja jossain vaiheessa syntyi idea alkaa testata niitä käytännössä.

Tarjoiluehdotus-blogin lukijamäärä on yllättänyt kirjoittajan. Lukijat myös lähettävät blogistille löytämiään erikoisia tarjoiluehdotuksia.

Herkkusienet suosiossa tarjoiluehdotuksissa

Kirjoittaja on blogissaan testannut mm. valkosipulidipin tarjoiluehdotuksen. Kyseisen pakkauksen kyljessä olevassa kuvassa on kulhollinen dippikastiketta ja sen ympärillä on raakoja valkosipulinkynsiä. Blogisti imitoi tarjoiluehdotusta kotonaan ja dippaili valkosipulinkynsiä kastikkeessa.

- Henkilökohtaisesti pahimpia tarjoiluehdotuksia ovat olleet kaikki raakoja ja säilöttyjä herkkusieniä sisältävät ehdotukset. Minä syön herkkusieniä mielelläni, mutta vain kypsennettynä.

- Blogissa olen keskittynyt outoihin tarjoiluehdotuksiin. Esimerkiksi kuivahedelmien tarjoiluehdotus oli erittäin hyvä, siinä oli pelkkiä tuoreita hedelmiä, mutta kuivahedelmien tarjoiluehdotuksenahan se on idioottimainen.