1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. valokuvakilpailut

Rovaniemen teatteri järjestää valokuvauskilpailun

Rovaniemen Teatteri – Lapin Alueteatteri on julkistanut valokuvakilpailun Sarasvatin hiekkaa –esityksen innoittamana. Kilpailukuvan teemana on mitä haluaisit jättää viestiksi tuleville sivilisaatioille mahdollisen ympäristökatastrofin jälkeen.

Kuva: YLE / Jyri Tynkkynen

Mitä jää jäljelle -valokuvauskilpailussa haetaan ajatuksia siitä, mikä olisi tärkein asia, arvokkain perintö nykymaailmasta, minkä tahtoisit säilyvän tietona tai muistona lappilaisista, suomalaisista, luonnosta, tavoista tai kulttuurista?

Kilpailuun voi osallistua itse ottamallaan kuvalla. Kilpailun raadissa ovat valokuvaaja Anssi Jokiranta, kirjailija Risto Isomäki, dramaturgi-esitysteoreetikko Timo Heinonen sekä teatterinjohtaja Vihtori Rämä ja markkinoija Kati Kuha.

Kilpailuaikaa on 7.9. saakka, voittaja julkistetaan 13.9.2011. Voittaja saa 150 euron arvoisen Lippupisteen lahjakortin.

Tuomaristo valitsee myös suosikkikuvia, joiden ottajat palkitaan kirja- ja teatterilippupalkinnoin. Voittajakuva asetetaan esille Rovaniemeläiseen kirjakauppaan, ja se sekä kilpailun parhaimmisto kootaan näyttelyksi teatterin yleisötiloihin ja teatterin nettiin.

Kilpailukuvat jpg-muodossa sekä yhteystiedot toimitetaan osoitteeseen teatterinmyyntipalvelu@rovaniemi.fi (siirryt toiseen palveluun) tai levyllä osoitteeseen Rovaniemen Teatteri, Kati Kuha, Jorma Eton tie 8, 96100 Rovaniemi.