Poliisi on eristänyt kerrostalon Imatralla räjähteiden vuoksi

Etelä-Karjalan poliisin mukaan Imatralla, Itä-Siitolassa on eristetty kerrostalo räjähteiden vuoksi. Mies ilmoitti aiemmin aamulla anastaneensa räjähteitä Kuutostien työmaalta kesällä.

Kotimaa
Pelastuslaitos ohjasi liikennettä pois Itä-Siitolan alueelta.
YLE

Etelä-Karjalan poliisi sai aamulla kello 6.45 tiedon, että mies on miinoittanut räjähteillä kerrostaloasunnon Imatran Itä-Siitolassa. Talon asukkaat on evakuoitu.

Mies oli anastanut aiemmin kesällä räjähdysaineita valtatie 6:n työmaalta. Korvenkylässä valtatie 6:n työmaalla murtauduttiin perjantaina 21. toukokuuta räjähdeainekonttiin. Kontista anastettiin useita kymmeniä kiloja dynamiittiräjähdettä ja suuri määrä sähkönalleja.

Poliisi on eristänyt alueen ja kehottaa ihmisiä pysymään asunnoissaan ja noudattamaan poliisin ohjeita.

Itä-Siitolan alue on eristetty ja liikenteenohjaus on järjestetty Vuoksentielle. Pelastuslaitos ohjaa tällä hetkellä liikennettä. Silminnäkijätiedon mukaan vilkas aamuliikenne on käännytetty alueelta pois ja ohjattu muille reiteille. Tapahtumapaikan pohjoispuolella liikenne on eristetty Vuoksentien ja Kartanonkadun risteyksestä. Imatrankosken suunnasta tuleva liikenne on katkaistu Vuoksentien ja Linnankoskenkadun risteyksestä.

Poliisi tiedottaa asiasta aamupäivän aikana.

Lähteet: YLE Etelä-Karjala