1. yle.fi
  2. Uutiset

Mies ryöstettiin Vaasassa veitsellä uhaten

Poliisi toivoo yleisön vihjeitä Vaasassa sunnuntai-illalla tapahtuneesta miehen ryöstöstä. Mies oli kävellyt iltakahdeksalta Olympiakorttelista keskustan suuntaan, kun kolme miestä vaati veitsellä uhaten häneltä rahaa Vuorikadulla.

ryöstö

Mies oli antanut häntä uhanneille miehille puhelimen ja käteistä rahaa, minkä jälkeen ryöstäjät pakenivat juosten Vuorikatua alaspäin. Miehet olivat noin 170-180-senttisiä ja heillä oli yllään hip hop -vaatteita.

Kupari kelpasi taas voroille

Viime perjantain ja maanantain välisenä aikana Mustasaaressa on jälleen varastettu muun muassa kuparia ja työkaluja. Tavarat on varastettu murtautumalla kuomukärryyn ja muuntoaseman verkkoaitaukseen Långstrandvägenillä, lähellä Tuovilan ylikäytävää.

Varastetujen tavaroiden joukossa on metallinen työkalupakki, joka sisälsi muun muassa poranteriä, hylsysarjoja, lenkkiavaimia, pihtejä ja muita työkaluja. Työkalupakin paino on noin 25 kiloa, ja siinä on tarrat Fortum, IVO, Infratek ja Imatran Voima.

Varas on vienyt myös kirkasta kuparia noin 20 kiloa, neljän millimetrin paksuista, kuoretonta kuparia noin 200 metriä, ajolankaa noin 60 metriä, kannatinkelan ja pronssia noin 60 metriä.

Vihjeitä voi soitta poliisin numeroon 071 87 49350 tai sähköpostitse: rikostorjunta.pohjanmaa@poliisi.fi (siirryt toiseen palveluun)

Lähteet: YLE Pohjanmaa

Lue seuraavaksi