Hervannan henkirikoksesta etsityn tuntomerkit tarkentuneet

Poliisi on saanut viikonlopun aikana lisää havaintoja miehestä, joka saattaa liittyä viikko sitten Hervannassa tehdyn kiinalaisnaisen surmaan. Myös tuntomerkit miehestä ovat tarkentuneet.

Kotimaa
Poliisin sulkunauha männyn ympärillä.
Poliisi oli sulkenut osan metsäalueesta tutkimusten ajaksi.YLE / Anne Savin

Poliisin antaman tiedotteen mukaan etsitty mies on noin 25 - 40 -vuotias. Miehen hiukset ovat tummat ja lievästi aaltoilevat. Miehellä on pyöreät kasvot ja hän on suomalaisen näköinen.

Etsitty henkilöä on pituudeltaan noin 180 senttiä ja hän painaa 80 - 85 kiloa. Ruumiinrakenteeltaan mies on normaali tai hieman roteva. Päällään miehellä on ollut vaalea paita, joka on joko t-paita tai muu paita hihat ylös nostettuna. Jalassa miehellä on ollut tummat löysän oloiset housut.

Ensimmäinen havainto miehestä on Kuiskaajanpolulta, kun hän on juossut Näyttelijänkatua kohti.

Seuraava havainto on Eino Salmelaisen Kadun ja Sinitaipaleen väliseltä kävelytieltä, josta mies juoksi pohjoista kohti. Viimeinen havainto miehestä on Hermiankadulta, kun hän käveli Hervannan valtaväylän yli Atomikujalle länttä kohti kello 13.50 aikaan eli noin tunti surmatyön jälkeen. Poliisi pitää todennäköisenä, että mies on ajoittain piileskellyt alueella.

Poliisi pyytää havaintoja miehestä nyt koko Hervannan alueelta 5. syyskuuta 2011. Tiedot voi ilmoittaa poliisin numeroon 050 - 399 8024 tai sähköpostiin pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi (siirryt toiseen palveluun)

Lähteet: YLE Tampere