FC Hämeenlinnalla viittä vaille valmis Ykkönen

FC Hämeenlinnalla on enää viisi ottelua jäljellä Ykkösessä, joista peräti neljä se pelaa kotikentällään. Tänään Kaurialaan saapuu Veikkausliiganousua havitteleva Oulun Palloseura.

Fc hämeenlinna
Pohjoisenpojat saapuvat Kaurialaan taistelemaan sarjapisteistä.YLE Häme

Peräti kolma viikkoa on vierähtänyt siitä, kun FC Hämeenlinna edellisen kerran pelasi Ykköstä. Tuolloin PK-35 oli Kaurialassa parempi maalein 2 – 0. Nyt vastaan saapuu PK:n tavoin Veikkausliiganousua havitteleva Oulun Palloseura, jonka kanssa hämeenlinnalaiset pelasivat maalittoman tasapelin kesäkuun puolivälissä.

Oululaiset kulkevat 10 tappiottoman ottelun putkessa, mikä on nostanut joukkueen taistelemaan jopa suorasta noususta Veikkausliigaan. Oulun Palloseuran ulkomaalaisosasto on yksi Ykkösen tasokkaimmista, eikä maalivahtiosastokaan kalpene muille joukkueille. Vieraille kelvanneekin vain voitto ja 3 sarjapistettä, jotta haave suorasta noususta pysyy hengissä.

Kotijoukkueen sarjapaikka on jo käytännössä varmistunut, joten sen suhteen joukkue voi lähteä paineettomana lauantain peliin. Jäljellä olevista otteluista olisi kuitenkin hyvä napsia pisteitä, etenkin kun neljä viidestä viimeisestä ottelusta potkitaan kotiyleisön silmien alla.

Ottelu Kaurialassa alkaa lauantaina klo 15.00.

Lähteet: YLE Häme